Algemene voorwaarden


Bestellingen 
De makkelijkste manier van bestellen is via het bestelsysteem van onze webwinkel. 
Als u een bestelling plaatst ontvangt u hiervan altijd een bevestiging tevens factuur per email. Mocht dit niet het geval zijn, dan is uw bestelling niet (goed) aangekomen. U kunt dan contact met ons opnemen via ons emailadres info@uniekinkralen.nl
Betaling 
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Het verschuldigde bedrag, wat genoemd staat op de bevestiging, kunt u overmaken op ING rekening NL51INGB0003098931 t.n.v. G.M.Meijer te Apeldoorn.  Ondervermelding van ordernummer
 
Levertijd 
Na ontvangst van de betaling kunt u de bestelling binnen 2 a" 3  werkdagen tegemoet zien. Mocht u de bestelling na 5 dagen nog niet hebben ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Houdt u echter wel rekening met de overboekingstijd bij de banken, betalingen kunnen soms een paar dagen onderweg zijn.
 
Prijzen 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. 

Ruilen en Retouneren 
Na ontvangst van het artikel heeft u 7 dagen lang herroepingsrecht. U kunt het artikel ruilen of retourneren, omdat u niet tevreden bent met wat je hebt besteld. Natuurlijk krijgt u uw geld in dat geval binnen 30 dagen terug. De enige voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is.
Graag mogelijk in de zelfde verpakking, Samen de producten en retournerings ( onderaan deze pagina te downloaden )formulier ingevuld en wel opsturen naar.
Kralengroothandel Uniek
Aalbessenlaan 18
7322TD Apeldoorn 
Een aantal artikelen kunnen wij helaas niet retour doen.
O.A   Oorsieraden, Draad en ketting die worden op maat geknipt.
De retour verzendkosten zijn voor de koper. Let wel alleen retour zending met track en trace, Anders kunnen wij geen garantie geven dat het aankomt.

Klachten 
Wij verzoeken u de geleverde producten direct na ontvangst te controleren. 
Heeft u onverhoopt klachten overeen door ons geleverd product, dan kunt u contact met ons opnemen . Wij zullen dan zo snel mogelijk naar een passende oplossing zoeken. 

Aansprakelijkheid 
Aan het verpakken en verzenden van uw bestelling besteden wij veel zorg. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor het niet of niet op tijd aankomen van de goederen. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor het beschadigen van goederen tijdens transport.
 
Privacy 
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Deze gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan derden.
 
Inschrijving KvK 
  ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08130803